Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare CASE

Buldoexcavator CASE 580 ST dealer

Case este un producator american de utilaje de constructii si agricultura fondat in 1843. Case CE este ramura companiei specializata pe productia de echipamente pentru constructii. Este printre liderii in industria utilajelor pentru constructii inca din 1912. In 2005 a produs buldoexcavatorul cu numarul 500.000, iar azi cifra se apropie de 750.000.

Buldoexcavatoarele Case sunt utilaje puternice, cu capacitate de ridicare mare, care pot face fata cu usurinta celor mai extreme conditii de lucru. Acestea sunt proiectate inca de la inceput pentru a oferi cupe cu cea mai mare forta de rupere, brate cu capacitate crescuta de ridicare si cabine de cel mai inalt nivel de confort din categoria lor, cu geamuri mari (de la podea pana la plafon) si sistem de ilumirare puternic. Sunt de asemenea printre cele mai robuste utilaje din industrie.

Gama de buldoexcavatoarele Case asigura performanta puternica si ecomonie exceptionala. Caracteristicile precum motorul ecologic, bratul de excavare cu pozitionare rapida si transmisia din dotare asigura cumsum si emisii reduse, confort si capacitate mare de ridicare si sapare.

O gama larga de atasamente compatibile cu buldoexcavatoarele Case este disponibila utilizatorului, iar montarea si schimbarea acestora este foarte usoara multumita sistemului hidraulic integrat de cuplare rapida.

Buldoexcavatoare second hand Case sunt economice in ceea ce priveste atat consumul de combustibil, cat si timpul:

Noua generatie de motoare Case, impreuna cu noua pompa hidraulica cu debit variabil si pistoanele axiale ofera o reducere in cosnum de pana la 14%, ceea ce duce la economii financiare considerabile. Aceste motoare, desi sunt ecologice (de tip Tier 4i, Case fiind primul producator care le-a introdus in modele sale) produc puterea necesara indeplinirii sarcinilor.

Punctele de inspectie zilnica sunt accesibile de la nivelul solului iar rezervorul este de mari dimensiuni, scazand timpul necesar pentru mentenanta. Sistemul de franare se foloseste de rezervorul hidraulic principal de ulei, nefiind nevoie de filtru separat.

Cabina buldoexcavatoarelor Case ofera o pozitie de lucru potrivita, nivel de zgomot redus, manete cu pozitie ajustabila, asigurand un nivel ridicat de confort.

Buldoexcavatoarele Case sunt proiectate pentru a face fata tentativelor de vandalism: deschiderea capotei se face din interiorul cabinei, capacul special al rezervorului hidraulic este sigur iar cutia bateriei se poate inchide pentru prefenirea furturilor. De asemenea, un sistem anti-furt este disponibil pentru oricare dintre modele.

 

https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-case-42

Modele de Buldoexcavatoare: