Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare CATERPILLAR

Buldoexcavator CATERPILLAR 434 F de inchiriat

Caterpillar este o companie americana care proiecteaza, produce si vinde utilaje si motoare. Este liderul mondial in productia de utilaje pentru constructii si minerit.

Buldoexcavatoarele Caterpillar asigura capacitati mari de sapare si de manipulare a materialelor si pot fi folosite intr-o diversitate de aplicatii, dintre care sunt: contructii generale, demolari si excavari, lucrari terasiere, pavari, inlocuirea asfaltului si altele.

Buldoexcavatoarele Caterpillar asigura puterea si controlul precis necesare in acele situatii in care utilizarea echipamentelor de mai mari dimensiuni nu este practica. Multumita dimensiunilor compacte si versatilitatii loc, acestea cresc productivitatea si scad costul de operare.

Echipamentele oferite de Caterpillar sunt de incredere si foarte durabile. Acestea sunt construite sa faca fata celor mai dure conditii, fie ca e vorba de temperaturi inalte de pana la 50 de grade Celsius, fie scazute mult sub punctul de inghet sau lucru la adancimi de sute de metri sub pamant.

Gama de buldoexcavatoare Caterpillar beneficiaza de o mare varietate de dotari inovatoare:

Sistemul hidraulic de cuplare rapida a atasamentelor ofera posibilitatea schimbarii uneltelor din confortul si siguranta scaunului operatorului.

Motoarele incorporate in buldoexcavatoarele Caterpillar sunt in conformitate cu standarde inalte europene in ceea ce priveste emisiile si beneficiaza de tehnologii noi care scad consumul de combustibil.

Mentenanta utilajului este imbunatatita prin filtrul de aer performant care reduce timpul si costurile de intretinere iar spatiul extern de depozitare securizat permite stocarea in siguranta a uneltelor.

Rezervorul de mari dimeniuni a buldoexcavatoarelor Caterpillar, in combinatie cu motorul economic si sistemul hidraulic eficient asigura o autonomie mai mare si mai putine inconveniente.

Vopseaua si grundul aplicate electrostatic pe buldoexcavatoarele Caterpillar, care protejeaza componentele metalice, impreuna cu portiunile de plastic rezistent asigura pastrarea unei conditii bune a utilajului, crescand valoarea de revanzare.a acestuia.

Cabina buldoexcavatoarelor Caterpillar beneficiaza de scaun cu suspensie pneumatica, vibratii reduse si zgomot scazut, filtru de aer, iar un sistem puternic de aer conditionat este disponibil la cererea clientului. Manetele de inalta calitate, bine pozitionate, asigura un control precis si fara efort si conduc la maxima productivitate. Schimbarea tipului de tractiune de la cel pe 2 la cel pe 4 roti se face cu usurinta din confortul cabinei, iar un al treilea tip permite angajarea tuturor rotilor doar in cazul franarii, pentru o oprire eficienta.

 

Vezi mai multe detalii: https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-caterpillar-27

Modele de Buldoexcavatoare: