Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare JCB

Buldoexcavator JCB 1 CX oferta

JCB este o companie britanica producatoare de utilaje pentru constructii, demolari si agricultura fondata in 1945, cu sediul in Rocester, Staffordshire, Marea Britanie.

In 1953 JCB a inventat conceptul de buldoexcavator si de atunci a inceput sa se afirme la nivel global. Astazi este de departe liderul mondial in productia de buldoexcavatoare, aproape jumatate din toate utilajele de acest tip din lume fiind realizare de compania JCB.

Gama de buldoexcavatoare JCB ofera performanta, inovatie si fiabilitate de talie mondiala. Din momentul in care au devenit pionierii in productia de buldoexcavatoare, inovatia a fost cuvantul de ordine pentru JCB. Au testat limitele si au avansat conceptul pentru a-si mentine dominanta la nivel mondial. Prin introducerea de sisteme hidraulice auxiliare si cuple rapide hidraulice pentru un numar din ce in ce mai mare de atasamente, buldoexcavatoarele JCB au devenit exceptional de versatile.

Modelul 2CX ofera versatilitate chiar si in locuri anterior inaccesibile, multumita dimensiunilor compacte si virajului cu 4 roti.

Modelele 3CX si 4CX reprezinta categoria grea a gamei, impunand noi standarde in ceea ce priveste confortul si performanta si sunt pur si cele mai eficiente buldoexcavatoare. Sistemul TorqueLock activat in timpul deplasarii pe sosele, impreuna cu sistemele EcoDig, EcoLoad si EcoRoad conduc la economie de combustibil de pana la 25%.

Modelul 3CX ofera performanta excelenta atat la excavare si manipularea materialelor cat si pe sosele. Acest lucru este obtinut prin design si dotari inovative, in combinatie cu o gama larga de atasamente care il fac un utilaj foarte versatil.

Buldoexcavatoarele JCB beneficiaza de putere mare, costuri operationale scazute si valoare mare de revanzare prin combinatia intre design si calitate. Sunt utilaje rapide si fiabile, iar versatilitatea lor duce la cresterea productivitatii (si prin urmare a profitului).

Gama de dotari si atasamente compatibile cu buldoexcavatoarele JCB este larga si are ca rezultat o varietate de aplicatii carora aceste utilaje le pot face fata.

Pentru partea de excavare, dotari precum ExtraDig, PowerSlide si bratul cu segmente egale permit saparea atat la mai mare departare cat si foarte aproape de utilaj. Sistemul 4CN adauga un plus de 30 de grade in rotirea bratului pe fiecare parte, scazand nevoia de repozitionare si chiar saparea spre fata buldoexcavatorului.

In partea opusa, incarcarea este rapida, precisa si de inalta capacitate.

 

Vezi mai multe pe: https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-jcb-40

Modele de Buldoexcavatoare: