Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare KOMATSU

Buldoexcavator KOMATSU WB 93 R second hand

Komatsu este un producator japonez de echipamente de constructii, agricole si militare fondat in 1921, cu sediul in Tokyo, Japonia.

Buldoexcavatoarele Komatsu sunt versatile si convenabile, echipamentul pentru manipularea materialelor din fata utilajului si cel pentru excavare situat in spate fiind insotite de stabilizatori laterali pentru evitarea rasturnarii.

Avantajele buldoexcavatoarelor Komatsu sunt legate in principal de siguranta, vizibilitate, confort, versatilitate, performanta si precizie:

In mod tipic pentru acest producator, modelele de buldoexcavatoare Komatsu includ dotari care sa asigure siguranta maxima a utilizatorului.

Suprafata vitrata mare a cabinei operatorului premite vizibilitate excelenta in toate directiile, asigurand controlul complet asupra zonei de lucru inconjuratoare.

Rezultatul unor teste de ergonomie extensive realizate de Komatsu este nivelul de confort deosebit al cabinei, care permite utilizatorului sa lucreze in conditii optime, avand la dispozitie dotari care includ si un scaun cu suspensie confortabil.

Proiectate sa asigure cea mai inalta performanta in orice aplicatie, buldoexcavatoarele Komatsu ofera o varietate de posibilitati de personalizare pentru a obtine un utilaj adaptat oricaror cerinte.

Performanta deosebita, productivitatea inalta si consumul excelent de combustibil sunt caracteristice pentru aceste utilaje.

Cand vine vorba de buldoexcavatoarele Komatsu, controlul total este standard multumita sistemului hidraulic performant si sistemul optional PPC pentru controlul precis al bratului de excavare.

Noua gama de buldoexcavatoare Komatsu introduce pe piata o diversitate de inovatii. Acestea au fost proiectate acordand atentie constanta nevoilor clientilor din toata lumea. Rezultatul acestor lucruri este un utilaj usor de folosit care ofera performanta de cea mai inalta clasa.

Buldoexcavatoarele Komatsu ofera inalta productivitate si performanta prin capacitatea mare de ridicare si forta de rupere crescuta. Sistemul CLSS (Closed Load Sensisng System) permite debit variabil pentru mecanismul hidraulic, asigurand utilajului forta necesara la momentul potrivit si pune totodata la dispozitia operatorului 2 moduri de lucru, “Power” si “Economy”, acesta putand alege intre puterea maxima si consumul minim de combustibil functie de necesitate.

Vezi mai multe: https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-komatsu-49

Modele de Buldoexcavatoare: