Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare NEW HOLLAND

Buldoexcavator NEW HOLLAND B 100 C second hand

New holland este un producator de utilaje de constructii si agricole fondat in 1895, cu sediul in Torino, Italia. New Holland Construction este ramura companiei specializata in productia unei game complete de utilaje de constructii.

Buldoexcavatorul New Holland este o combinatie perfecta intre un excavator si un incarcator frontal. Bratul pentru sapare ofera robustetea si performanta unui excavator greu. Incarcarea, deplasarea, descarcarea si nivelarea sunt operatiuni rapide, usoare si eficiente cu ajutorul buldoexcavatorului New Holland.

Aceste utilaje ofera operatorului productivitate de talie mondiala din interiorul unei cabine spatioase si confortabile. Performanta aceasta este insotita de economii pe masura, avand consum scazut de combustibil, mentenanta usoara si valoare de revanzare mare.

Bratul pentru excavare al buldoexcavatoarelor New Holland este conceput dupa modelul excavatoarelor de mari dimensiuni, fiind puternic si totodata rapid si precis.

Manipularea materialelor este la fel de usoara precum in cazul unui incarcator frontal: forta de rupere, capacitatea si inaltimea de ridicare sunt foarte mari, iar maneta de tip joystick cuprinde toate functiunile necesare acestei operatiuni.

Deplasarea pe sosele este imbunatatita prin sistemul Auto-Glide, care impiedica miscarea nedorita a bratului de excavare la viteze mai mari de 5 km/h. De asemenea, confortul utilizatorului este asigurat de scaunul cu suspensie iar vizibilitatea este ideala multumita suprafetei vitrate mari a cabinei.

Buldoexcavatoarele New Holland beneficiaza de dotari impotriva vandalismului: capac securizat al rezervorului de lichid hidraulic, inchiderea cu cheie a cutiei pentru baterie, deschiderea capotei exclusiv din interiorul cabinei iar ca optiune se poate instala si un sistem anti-furt.

Design-ul capotei, cat si punctele de inspectie zilnica accesibile de la nivelul solului asigura o mentenanta usoara. De asemenea, pe lateralul buldoexcavatorului New Holland sunt grupate convenabil si in siguranta functiuni precum circuitul pentru directie si punctele de verificare a sistemului hidraulic, rezultand in timp scazut de intretinere, eficienta, durabilitate si performanta.

Cabina buldoexcavatoarelor New Holland este conceputa pentru confort si vizibilitate sporita pentru a creste productivitatea. Geamurile mari, inalte, de la podea pana la plafon asigura un inalt nivel de vizibilitate.

Gama de atasamente de la New Holland Construction include burghie, brate de excavare, furci, ciocane hidraulice si greble, asigurand buldoexcavatoarelor sale versatilitatea necesara indeplinirii oricarei sarcini.

Vezi detalii pe: https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-new-holland-51

Modele de Buldoexcavatoare: