Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare TEREX

Buldoexcavator TEREX TLB 840 dealer

Terex este producatorul unei game largi de utilaje grele pentru diverse industrii, printre care se numara constructiile, lucrarile de infrastructura, mineritul, reciclarea, transportul si altele. A fost fondat in 1925 iar sediul este in Westport, Connecticut, Statele Unite.

Proiectate pentru a excela in operatiuni de sapare, ridicare si incarcare, buldoexcavatoarele Terex sunt construite sa lucreze pentru operator. Cu mai mult de 50 de ani de experienta incorporata in design-ul lor, aceste utilaje sunt dotate cu motoare si transmisii performante care le ofera consum economic de combustibil si forta superioara.

Noile Buldoexcavatoare de la Terex sunt versatile, inovative si eficiente. Producatorul american a efectuat studii si chestionare adresate clientilor despre asteptarile acestora de la un astfel de utilaj si a produs astfel buldoexcavatarele in concordanta cu cerintele operatorului: cabina spatioasa si ergonomica, adancime de sapare si inaltime de ridicare sporite, putere si manevrabilitate crescute. Utilajele Terex sunt concepute sa ofere performanta.

Buldoexcavatoarele Terex fac fata cu usurinta oricarei aplicatii, de la sapare si pana la ridicare si incarcare, oferind versatilitate, precizie si confort fara a compromite performanta. Bazandu-se pe experienta indelungata in productia de Buldoexcavatoare  Terex asigura utilaje care sa poata indeplini eficient toate sarcinile.

Dotarile buldoexcavatoarelor Terex includ:

Puncte de intretinere situate grupat pentru mentenanta rapida, accesibile cu usurinta de la nivelul solului, garda la sol inalta, vizibilitate excelenta multumita bratului de excavare exceptional de ingust, manete de control ergonomice si un scaun cu suspensie si suport pentru zona lombara, sistem hidraulic performant care asigura un bun control al puterii buldoexcavatorului, capacitate excelenta de ridicare si forta de rupere mare, toate acestea rezultand intr-o productivitate deosebita.

Buldoexcavatoarele Terex ofera o stabilitate sporita in timpul functionarii, chiar si in cazul lucrului in lateral, prin contragreutatea frontala si picioarele stabilizatoare.

Dubla functionalitate permite operatorului sa combine puterea unui incarcator frontal cu versatilitatea unui excavator intr-un singur utilaj dinamic, crescand productivitatea si scazand costurile de operare.

Sistemul de directie este astfel conceput si pozitionat incat sa ofere buldoexcavatorului Terex o garda foarte mare la sol. Aceast aspect devine deosebit de util in conditii de lucru stancoase, evitand defectarea sasiului.

https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-terex-37

Modele de Buldoexcavatoare: