Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare VENIERI

Buldoexcavator VENIERI 1.33 B second hand

Venieri este un producator italian de utilaje grele fondat in 1948, cu sediul in Lugo, Italia.

Caracteristicile Buldoexcavatoarelor Venieri cuprind: transmisie hidrostatica performanta, tractiune integrala, putere ridicata chiar si la turatii mici, motor ecologic si economic, cupe de dimensiuni generoase, adancime de sapare mare, distributie optima a greutatii pentru tractiune si stabilitate deosebite si altele.

Modelele din gama mica de Buldoexcavatoare Venieri reusesc sa functioneze in acelasi timp ca un motostivuitor si un mini-excavator, dar depasind limitarile fiecaruia luat in parte. Aceste utilaje reprezinta solutia care se apropie cel mai mult de filosofia Venieri: produse unicat, superioare in ceea ce priveste productivitatea, eficienta, flexibilitatea si costul de intretinere.

Multumita dimensiunilor lor reduse, pot lucra eficient in zone inguste si spatii inchise intr-o varietate de aplicatii precum operatiuni terasiere, constructii, drumuri si conducte, lucrari publice, parcuri si gradini. Cea mai buna manevrabilitate in orice situatie este oferita de tractiunea integrala si sistemul de directie cu 4 roti care, impreuna cu distributia ideala a greutatii pe sol asigura tractiune perfecta, uzura redusa a pneurilor si impact minim asupra mediului de lucru.

Agilitatea, versatilitatea, viteza de lucru, dimensiunile exceptional de compacte si o raza de intoarcere de neegalat permit munca fara deranjarea mediului inconjurator si fac gama de Buldoexcavatoare de dimensiuni mici Venieri o solutie esentiala si accesibila pentru orice tip de lucrari.

Modelele din gama de buldoexcavatoare Venieri de dimensiuni mai mari sunt cea mai buna imbinare intre sistemul 4x4x4 si un brat de excavare de 6 metri, aceste utilaje rigide asigurand:

Deplasare rapida in orice conditii de teren sau drum multumita transmisiei hidrostatice performante (care ofera viteze de pana la 38 km/h) si distributiei identice a greutatii pe ambele axe, care asigura atingerea vitezei maxime chiar si pe teren denivelat.

Manevrabilitate de neegalat multumita dimensiunilor compacte si celor 2 axe de directie care asigura o varietate de moduri de control.

Excavare usoara multumita bratului performant, impreuna cu abilitatea celor de la Venieri de a produce cea mai inalta calitate.

Buldoexcavataorele Venieri sunt construite folosind cele mai bune materiale si componente disponibile pe piata si beneficiaza de transmisii durabile, alegerea de a evita componentele electronice si asamblare realizata de personal calificat, facand din aceste utilaje produse de calitate, de neinlocuit.

 

Vezi mai multe pe: https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare

Modele de Buldoexcavatoare: