Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldoexcavatoare Volvo

Buldoexcavator VOLVO BL 61 B de vanzare

Volvo este o companie suedeza care a inceput ca un producator de masini in 1927, bazandu-se pe 2 principii: calitate si siguranta. In 1950 a devenit si producator de utilaje pentru constructii, aceasta divizie schimbandu-si numele in Volvo Construction Equipment in 1995.

Buldoexcavatoarele Volvo sunt proiectate si construite bazandu-se pe cerintele clientilor din intreaga lume si reprezinta tot ceea ce un utilizator ar putea avea nevoie intr-un utilaj:

Un incarcator cu puterea si simplitatea unui incarcator pe pneuri Volvo, un brat de excavare cu puterea si performanta unui excavator Volvo, o cabina confortabila pentru operator si dotari pentru intretinere care asigura o durata de viata lunga si productiva a utilajului.

Pachetul complet: design bazat pe utilizator, putere si fiabilitate, in combinatie cu adancimile de sapare, fortele de rupere si capacitatile de operare evaluate ca fiind mai mari decat practic orice model competitiv din aceeasi clasa de pret. Astfel, Buldoexcavatoare Volvo fac fata oricarei incercari, zi dupa zi.

Utilizatorii buldoexcavatoarelor Volvo apreciaza forta de rupere, puterea si precizia sistemului hidraulic, faptul ca in momentul inceperii ridicarii utilajul poate simultan porni de pe loc si faptul ca toate functiunile incarcatorului sunt grupate ergonomic pe o singura maneta.

Buldoexcavatoarele Volvo sunt proiectate pentru maxima versatilitate si productivitate. Bazandu-se pe o experienta de mai mult de 60 de ani in inovare, sunt utilaje create pentru a face fata oricarei sarcini, chiar si in cele mai dure conditii.

Puterea si consumul economic sunt caracteristici asigurate prin dotarea utilajelor cu motoare diesel ecologice tip Tier 4 Interim, care reduc consumul cu pana la 25% fara a compromite performanta.

Buldoexcavatoarele Volvo au structura solida, dotate cu sisteme hidraulice versatile si intuitive care ofera 3 moduri de lucru pentru scaderea aditionala a consumului si asigurarea preciziei in operare. Aceste sisteme sunt simple si robuste si asigura putere pentru manipularea materialelor, facand din utilaj partenerul ideal pentru utilizator.

Gama de dotari ale buldoexcavatoarelor Volvo este mare si cuprinde, printre altele:

Motorul eficient si performant, care scade emisiile si consumul de combustibil (si care este capabil sa lucreze in medii cu temperatura mai ridicata, producand in acelasi timp zgomot redus semnificativ), pompa hidraulica controlata electronic, care utilizeaza eficient puterea motorului si reduce consumul, accesul usor la punctele de intretinere grupate convenabil, care asigura mentenanta rapida si gama extensiva de atasamente compatibile, toate acestea facand buldoexcavatorul foarte versatil, economic si performant.

 

Vezi mai multe: https://www.utilben.ro/second-hand/buldoexcavatoare/brand-volvo-24

Modele de Buldoexcavatoare: